Diner transportable

Skal du holde fest?

Du har sikkert en ide om hvilke gæster, der skal med til festen, hvor festen skal holde og hvilket musik du gerne vil høre. Men hvad med maden? Når du skal holde fest gør dinner transportabel det meget lettere, da du får leveret den mad, som du ønsker, på det tidspunkt og sted du ønsker.

Skal du holde en privat fest eller arrangement, kan du med fordel bestille mad ud af huset, da det oftest gør festen eller arrangementet meget lettere. I Danmark findes der mange muligheder med Diner transportabel, så uanset hvor du bor, har du mulighed for at bestille mad ud af huset.

 

Få leveret maden til festen

De fleste virksomheder leverer mad til både fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, julefrokoster, receptioner, firmafester og mange andre forsamlinger og mærkedage. Leveringen af maden sker oftest i varmekasser og opbevaringskasser, der er egnet til formålet. Sommetider kan den varme mad holdes varm i varmekasserne, andre gange skal du selv opvarme noget af maden. Hvis dette er tilfældet, at du får mad med dinner transportabel, som skal opvarmes og tilberedes, giver virksomhederne oftest en udførlig forklaring eller en skriftlig vejledning af hvordan du skal gøre.

 

Find det mad du ønsker til din fest

De fleste virksomheder som tilbyder dinner transportabel, har forskellige menuer til forskellige priser. Fordelen ved dinner transportabel er, at du kan vælge menuen ud fra dine egne præferencer. Da det er meget forskelligt, hvad virksomhederne tilbyder, har du mulighed for at vælge den virksomhed, som laver den menu, du helst vil have. Hvis du har specifikke ønsker om blandt andet økologi, har du også mulighed for at finde virksomheder, der udelukkende leverer økologisk mad ud af huset.

Du kan oftest bestille følgende ting:

 • Forret
 • Hovedret
 • Buffet i forskellige prisniveauer
 • Dessert
 • Natmad
 • Brunch
 • Frokost
 • Tapas
 • Hverdagsmad
 • Temamad
 • Appetitvækker

Du kan eventuelt også være heldig, at du selv må sammensætte din menu, men det afhænger af virksomhed.

Derudover tilbyder flere virksomheder, at der kommer en kok med ud for at anrette og udskære maden. Du skal dog være opmærksom på, at dette kan være mod ekstra betaling. Nogle virksomheder tilbyder også serveringspersonale, som hjælper til festen eller arrangementet.

 

Fordelene ved diner transportabel

Der findes flere fordele ved at bestille mad ud af huset. Du kan spare en masse tid, da du både slipper for at indkøbe varerne samt tilberede maden. Derudover slipper du ligeledes for at stå i køkkenet mens festen eller arrangementet er i gang. Du kan i stedet bruge tiden sammen med gæsterne og nyde dagen. Maden leveres desuden på det tidspunkt du ønsker det, så det kan enten ankomme før festen starter eller lige inden i skal spise. En anden fordel er, at du selv kan bestemme, hvor festen skal holdes uden at tage hensyn til om der er et ordentligt køkken.

 

Hvor skal du bestille maden fra?

Når du skal bestille mad med dinner transportabel, skal du selvfølgelig vælge den virksomhed, som har den menu du gerne vil have. Du kan via internettet søge på dinner transportabel i dit område for at se mulighederne. Hvis det er første gang, at du skal bestille mad ud af huset, kan det være svært at vide hvilken virksomhed, du skal vælge. Der findes dog mange hjemmesider, hvor der er udtalelser fra tidligere kunder, som du kan tage udgangspunkt i.

 

Bestil mad ud huset

De fleste fester og arrangementer planlægges i god tid, det er derfor også en god ide, at du bestiller maden i ordentlig tid, så du er sikker på, at virksomheden kan levere det. Du kan oftest få lov til at bestille mad til et cirka antal, og så senere give virksomheden endelig besked om hvor mange gæster der skal leveres mad til.

Populære retter fra diner transportable

 • Kød buffét
 • 3 Retters buffét
 • 4 Retters buffét
 • Hovedret & kaffe
Om os

Vi har...

Kontakt os

Vi har...

Følg os på

Vi har...

Copyright & all rights reserved by Nem Catering